Kjøpsbetingelser

Info
Alle produkter fra nettbutikken vår blir solgt direkte fra bySunde as (org-nr: 916838794). Kjøpsbetingelsene gjelder for alle salg gjennomført via bysunde.com og kan endres uten varsel. Vi ber deg derfor om å alltid lese igjennom vilkårene før du bestiller. Når du gjennomfører et kjøp hos oss så godkjenner du også kjøpsbetingelsene.
Videre oppfordrer vi deg til å lese produktbeskrivelse, detaljer og leveranseinformasjonen til produktet nøye før du bestiller. Bestillingsvarer er tydelig merket som dette i produktbeskrivelsen og estimert leveringstid kan du kontakte oss for å få et mere nøyaktig estimat på.
Betaling
bySunde as benytter seg av Klarna Checkout, Vipps og PayPal. Vi aksepterer betalingskortene Visa og MasterCard. Du kan også velge faktura eller delbetaling fra Klarna.
Pris og andre kostnader
Alle priser inkluderer 25 % mva. Ved økte fraktkostnader, valutaendring og innkjøpspriser, kan endringer av priser på varer forekomme.
Hvis ikke annet er angitt, er det stykkpris på alle varer selv om det er avbildet flere av samme vare på produktbildet.
Vi reserverer oss mot trykkfeil, og påser oss retten til å kansellere ordren dersom varen er feilpriset, eller vår varebeholdning er feil.
Bestillingsvarer
Bestillingsvarer er varer/møbler vi ikke har lagret på bySunde, men som bestilles fra leverandør på forespørsel fra kunden. Dette gjelder store deler av møbelsortimentet vårt på nett og i butikk, da det er de fleste kundeordrer er tilpasset kundens eget ønske med tanke på tekstil, materiale, størrelse eller andre variasjoner. Leveringstid holde vi deg oppdatert på, men ta gjerne kontakt med oss for å få estimert leveringstid. Leveringstiden kan variere ut ifra hva som står oppgitt under produktet. Den gitte leveringstiden er antatt leveringstid som er oppgitt av leverandøren. Leveringstiden kan påvirkes av forhold som streik, værforhold, helligdager, fellesferie, forsinkelser i toll og andre faktorer som bySunde er ute av stand til å kontrollere. bySunde fraskriver seg derfor ansvaret for endret leveringstider som følge av lignende forhold.
De fleste bestillingsvarer blir levert til oss på i Langevåg, mens noen sendes direkte til deg som sluttkunde. Dette avhenger av leverandør og vare. Vi sjekker varer for eventuelle skader, og oppbevarer dem frem til videre frakt eller henting har blitt avklart. Dersom du har huket av for frakt/levering hjem da du gjorde bestillingen, vil du motta en betalingslink/faktura med fraktkostnaden fra oss og hjem til deg. Denne prisen er basert på vekt, mål og destinasjon. Når frakten er betalt sender vi møbelet. Vi fraskriver oss ansvar for varer som pga. størrelse eller konstruksjon ikke kommer inn, eller får plass på det tiltenkte området. Før bestilling er det derfor viktig at du har målt og forsikret om at varen kommer inn i heis, døråpning, trapper etc. Dersom det har oppstått eventuelle fraktskader når du mottar varen skal du melde ifra om dette til transportøren og Bysunde  innen 24 timer. Husk å ta bilde av den skadde emballasjen og skaden på produktet.
Husk også å notere skaden på fraktbrevet.
NB! Bestillingsvarer fraskrives i angreretten, da dette er spesialbestilte varer som blir produsert opp etter kundenes forespørsel. Ved angring av kjøp eller retur av bestillingsvarer har bySunde rett til erstatning fra minimum 30% og opp til varens fulle verdi.
Du som kunde har garanti mot fabrikasjonsfeil på møbler og belysning i henhold til kjøpslovens §32, andre og tredje ledd (5år). Om du skulle motta feil vare eller vare med produksjonsfeil må du omgående kontakte bySunde.
NB: Ved kjøp av ulike typer naturmateriale/treverk vil det kunne komme avvik i forhold til oppgitte bilder. Dette kan være ting som fargenyanser på tre, kvister i treverk, innfarging av tekstiler etc. Innfargingsforskjell på tekstil kan forekomme, med nyanseforskjell på samme fargekode på tekstil.
Returer og reklamasjoner
I henhold til norsk lov har du 14 dagers åpent kjøp og 30 dagers bytterett for varer kjøpt på nett. Dette gjelder lagervarer. Ved bruk av angrerett må varen være hel, ubrukt, og eventuell originalemballasje og merkelapper må ikke være fjernet fra produktet. Retten gjelder ikke på bestillingsvarer og salgsvarer.
Skjema for retur og angrerett finner du HER
Du har også rett til å reklamere på en vare om det mistenkes at varen har en feil. Skulle det skje at du har mottatt feil vare, vennligst kontakt oss på info@bysunde.com.
Vi etterstreber å kontrollere alle varer for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signer kun med forbehold. Du har rett til å reklamere på en vare om det mistenkes at varen har en feil. Dersom det oppdages feil eller mangler på et produkt kjøpt via www.bysunde.com, må kjøper så snart som mulig innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget gi beskjed til bySunde as om at han eller hun påberoper seg mangelen.
Returner alltid varer i den samme emballasjen du mottok forsendelsen i. Du må naturligvis gjerne ha prøvd produktet før retur, men dersom varens salgspris er redusert – enten som følge av din bruk eller manglende originalemballasje – vil du bli beregnet en pris ut i fra redusert salgsverdi. Ved hjemlevering er du ansvarlig for å kontrollere om det har forekommet en transportskade på varen. Er skaden synlig på emballasjen må du skrive dette på pakkseddelen fra fraktbyrået før de forlater stedet, og melde ifra til bySunde om dette. Skader som ikke er synlig på emballasjen må meldes til oss innen påfølgende dag. Kontakt oss med informasjon om feilen og tydelige bilder av produktet og eventuelt av skadet emballasje. På denne måten får vi tatt saken videre med vår transportør om skaden har oppstått under frakt. Ved reklamasjonsrett betaler vi for retur av varen, og erstatter den med identisk eller tilsvarende produkt kostnadsfritt. Om dette skulle vise seg å ikke være mulig å erstatte varen, vil beløpet bli refundert i sin helhet.
Forbehold
Vi gjør vårt beste for å oppnå korrekt fargegjengivelse på bilder, og etterstreber å legge ut utfyllende og riktig informasjon om produktene på våre nettsider. Vi tar likevel forbehold om at fargegjengivelse kan variere fra den enkelte skjerm, og at skrive- og trykkfeil kan forekomme.
Dette gjelder også i forhold til punktet ”Priser og avgifter”.
Vi er et lite firma med et stort vareutvalg, der det ofte er et begrenset antall av hvert produkt. Lagertellingen gjøres manuelt, og vi jobber til enhver tid iherdig med å oppnå korrekt lagerstatus i nettbutikken. Vi tar likevel forbehold om at feil kan skje, og at en vare kan være utsolgt selv om den står i lager.
Vi vil alltid forsøke å rette opp feil så fort vi blir gjort oppmerksomme på dette. Hvis du opplever problemer med et produkt, enten ved at du mistenker at beskrivelse, pris eller fraktpris er feil, eller du opplever tekniske feil – vennligst ta kontakt med oss på info@bysunde.com slik at vi får sett på saken.
Vi gjør oppmerksom på at bySunde har copyright på alt innhold på www.bysunde.com. Ønsker du å benytte deg av innholdet vårt? Kontakt oss på info@bysunde.com